T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MALATYA / BATTALGAZİ - Malatya Anadolu Lisesi

2023-2024 ÖĞRENCİ KAYIT İŞLEMLERİ

.

Malatya Anadolu Lisesi

2023-2024 Öğrenci Kayıt Bilgilendirmesi:

 

Okulumuz Malatya Anadolu Lisesi´ne öğrenci kayıtları 31 Temmuz- 25 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ortaokul 8'inci sınıfta öğrenim gören ve tercihte bulunan tüm öğrencilerin ortaöğretim kurumlarına yerleştirme işlemleri, tercihleri doğrultusunda okul kontenjanlarına göre Yerleştirmeye Esas Puan (YEP) üstünlüğü esas alınarak 24 Temmuz 2023 Pazartesi günü gerçekleştirildi.

 

Okulumuza, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında 5 şubede toplam 160 öğrenci kabul edilecektir. 2023 Yılı LGS Yerleştirmeleri sonucunda okulumuzun taban ve taban puanları sitemizde ilerki zamanlardaki Nakiller için ilan edilecektir.

Türkiye 39.luğu, Türkiye 50.liği gibi üstün başarılara imza atan okulumuz ‘’Geleneksel Başarı ‘larına her yıl olduğu gibi bu yıl da devam etmektedir. Onlarca öğrencimiz TIP Fak., Diş Fak., Mühendislikler, Hukuk, Eğitim gibi bölümleri kazanmaktadır. Ülkemizin seçkin Anadolu Liselerinden biri olan okulumuzu tercih eden tüm öğrenci ve velilerini şimdiden kutlar, tebrik ederiz.

 Pandemi, deprem gibi zor süreçler hep beraber yaşadık. Bu zorlukları hep beraber aştık. Aşmaya devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize, velilerimize, mesai arkadaşlarımıza sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim hayatını hep birlikte sürdürebilmeyi umut ediyoruz. 

Okulumuza kaydolacak öğrenciler için gerekli evraklar aşağıda belirtilmiştir. Kayıtlar şahsen yapılacak olup, kayıt esnasında öğrenci ile öğrenci velisi (babası veya annesi) hazır bulunmalıdır.

*  Kayıtlar sistem tarafından yapılmaktadır. Öğrenci ve velilerimizle tanışmak, iletişim bilgilerini almak, seçmeli ders dilekçesi, servis işlemleri, kıyafet tercihi vb. konularda görüşmek için okula velilerimizin de gelmesini arzu ediyoruz.

*  1. ve 2. Nakil başvuruları da yine sistem üzerinden yapılmaktadır. Nakil başvurunuzu size en yakın bir ortaokuldan onaylatmanız gerektiğini unutmayınız.

Ülkemizin, bölgemizin ve de ilimizin seçkin Anadolu Liseleri'nden birisi olma yolunda sürekli olarak projelerle, gelenekselleşmiş etkinlikler, kamplar, denemeler, her sınıf bazında okumalar, KTT'ler, geziler, ÜDS’ler, akademik etkinlikler, mezunlar buluşmaları, etkili bir Okul-Aile Birliği, uluslararası projelerle ve de üniversitelerimizin en seçkin bölümlerine gönderdiğimiz öğrencilerimizle MALATYA ANADOLU LİSESİ kültürünü var gücümüzle devam ettirmeye çalışmaktayız.

Malatya Anadolu Lisesi bizim evimizdir. Öğrenciler, veliler, personeller, çalışanlar, öğretmenler, idareciler, paydaşlar ve mezunlar Malatya Anadolu Lisesi ailesini oluşturur.

Bu anlayışla okulumuzu tercih eden öğrenci ve velilerini şimdiden kutluyor, salgın koşullarının geride bırakıldığı, sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim hayatını hep birlikte sürdürebilmeyi temenni ediyoruz.  

Okulumuza kaydolacak öğrenciler için gerekli evraklar aşağıda belirtilmiştir. Kayıtlar şahsen yapılacak olup, kayıt esnasında öğrenci ile öğrenci velisi (babası veya annesi) hazır bulunmalıdır.

 

OKULUMUZA KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER : 

1. Kayıt Belgesi (Okulumuzdan temin edilecek)

2. Öğrenci Kılık-Kıyafet Dilekçesi (Okulumuzdan temin edilecek)

3. Öğrenci Seçmeli Ders Dilekçesi (Okulumuzdan temin edilecek)

4. Açık Rıza Onayı Dilekçesi (Okulumuzdan temin edilecek)

5. BİLSEM öğrencisi ise, kurumundan öğrenci olduğuna dair belge

6. Öğrencinin Nüfus Cüzdanı (İbraz edilecek)

7. 400 TL SMS Ücreti

8. Yazılı ve KTT'ler için 1 top  A4 kağıdı

ADRES: ORDUZU MAH. YIKILHAN SK. MALATYA ANADOLU LISESI. BLOK NO: 1 İÇ KAPI NO: 1 BATTALGAZİ / MALATYA - 0422 3110902

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.07.2022 - Güncelleme: 24.07.2023 22:24 - Görüntülenme: 2157
  Beğen | 45  kişi beğendi