MALATYA / BATTALGAZİ - Malatya Anadolu Lisesi

Okulumuz 24Nisan'da Eğitim-Öğretime Başladı.

.

Değerli öğrencilerimiz ve Saygıdeğer velilerimiz,

Malatya Valisi Sayın Hulusi Şahin başkanlığında yapılan koordinasyon toplantısında tüm okulların 24 Nisan 2023 Pazartesi günü açılmasına karar verildi. Tüm okullarımız deprem kalıntılarının, döküntülerinin, molozlarının kalmaması için gerekirse okul aile birliği ve velilerden de destek alarak temizliğinin tamamlanması kararlaştırıldı.Bu kapsamda Malatya Anadolu Lisesi olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmiş olmakla birlikte öğrencilerimizi okullarına kavuşturmanın da ayrıca mutluluğunu yaşamaktayız.Okulumuz 24 Nisan 2023 tarihinden itibaren eğitim-öğretime başlamıştır.Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını dileriz...

Okulumuzda uygulanacak "Haftalık Ders Programlarımız" web sitemizde ve sınıf gruplarında haftalık güncellenerek paylaşılacaktır.

Yayın: 29.04.2023 - Güncelleme: 29.04.2023 01:34 - Görüntülenme: 352